Albume Foto Gradinita

Albume Foto Gradinita

Special pentru copii dvs si pentru aceste ultime momente de gradinita va oferim ocazia de a achizitiona una din variantele noastre de albume foto gradinita.

Avem diverse tipuri de albume tiperite pe mai multe suporturi de hartie: carton grosimea 180 gr, carton grosime 250 gr, albume foto-carte.Structura albumelor si continutul lor este variabila, in functie de dorintele clientilor.Putem chiar si personaliza albumele pentru fiecare copilas in parte.De asemenea, daca nu agreati vreuna din variantele noastre grafice, suntem deschisi la orice sugestie, nu trebuie decat sa ne-o comunicati.

Albume foto gradinita pentru promotia 2017

In acest an scolar, am inceput sa fotografiem copilasii gradinitelor cu care colaboram inca din lunile ianuarie si februarie, pentru a face loc si clientilor noi care de obicei suna prin mai, iunie si vor atunci.Asa ca, incercam sa nu refuzam nici o comanda, sa multumim fiecare client care apeleaza la serviciile noastre.

Pe langa albume foto gradinita, asa cum reiese si din titlul siteului, inchiriem si robe gradinita pentru merituosii absolventi ai gradinitelor.Sunt foarte frumosi, foarte haiosi in robe si merita tot efortul nostru de ai face fericiti.Multumesc.

Cu stima, echipa robe gradinita .ro

Ne puteti contacta la Tel: 0770.774.239